Lagom till årets stora mathögtid presenterar resebolaget Travea nästa års resor till Kroatien i samarbete med värmländska träningsföretag.

Travea erbjuder ett brett utbud av specialanpassade reseupplevelser och 2018 går två avgångar till Kroatien direkt från Karlstad Airport; 21 maj och 18 september. Resorna görs i samarbete med KMTi Träningsresor, Friskis & Svettis, Kristinehamn Arena Träningsresor och Ashtanga Yoga Karlstad.

− Vi har valt att samarbeta med lokala medarrangörer som levererar hög kvalitet inom sitt segment och det skapar perfekta förutsättningar för att resenärerna ska få en så god reseupplevelse som möjligt. Träningsresor är resorna för dig som gillar att vara aktiv och hålla igång även på semestern, säger Pavel Maksimovski, VD på Travea.

Resor till KroatienLošinj är en av Kroatiens största öar som ligger lite utanför de stora turiststråken. Ön är ett trevligt resmål med milslånga strandpromenader, kristallklart vatten och vackra små byar.

− Ön Lošinj är fantastiskt vacker och klimatet är perfekt för träning. Vi har plockat ut det mesta och bästa av ön och erbjuder ett unikt koncept med personlig coachning, föreläsningar, utflykter och ett stort, varierat utbud av gruppträning. Våra resor passar alla oavsett träningsbakgrund, vi anpassar träningen utifrån individen så alla kan följa med och man behöver inte vara medlem hos KMTi, säger Magdalena Juberg, VD på KMTi Träningsresor.