Hos Sembo har antalet bokningar till Kroatien ökat med nära 60 procent jämfört med samma period förra året. Det är lätt att förälska sig i Kroatien. Många fina orter, underbara stränder, vackra kustremsor och en unik skärgård.

Landet vid adriatiska havet lockar som aldrig förr. Hos Sembo kan man se ett stort tryck på bokningarna efter julhelgerna. Det är Istrien och Dalmatien som ökar mest i försäljning, och hela Kroatien har en ökning på nära 60% jämfört med samma tid förra året.

– Kroatien har alltid varit en storsäljare hos oss, och det är roligt att fler och fler kunder hittar hit. Landet har en fantastiskt fin kust med strålande badvatten, god mat och är fortfarande väldigt prisvärt så jag förstår varför många väljer att tillbringa sin semester här, säger Aud J. Bengtsson, Head of Sales & Marketing på Sembo.

Sembo har 20 års erfarenhet av resor till Kroatien och kan därför erbjuda dig det mest kompletta utbudet av orter och boende i detta fantastiska semesterland. Dessutom kan du själv välja om du vill resa på bilsemester eller boka något av lågprisflygen som flyger på Pula, Zadar, Split och Dubrovnik.