Med start i början av juni kan resenärer från Stockholm flyga direkt till Lissabon, Dublin och Zagreb. Dessutom utökas antalet avgångar till en rad populära destinationer i bland annat Kroatien, Cypern, Spanien, Grekland och Italien.

Sedan tidigare har Norwegian även lanserat nya direktflyg till både Milano och Montpellier från Stockholm. De linjerna startar upp i april respektive juni. Med de nya linjerna och utökade antal avgångar får resenärer från Stockholm närmare 500 direktflyg i veckan under sommarhalvåret.

– Vi är glada över att kunna erbjuda Stockholmsborna ännu fler direktlinjer till populära destinationer i Europa. Att vi förutom de nya linjerna till Dublin, Lissabon och Zagreb dessutom utökar antalet avgångar till många destinationer ger våra resenärer ännu fler valmöjligheter. Med leverans av över 30 nya plan i år kommer vi att lansera många nya linjer och vi fram emot att önska ännu fler resenärer välkomna ombord våra moderna, bekväma och mer miljövänliga plan, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian.

  • Med start 8 juni kommer sträckan Stockholm– Lissabon att trafikeras två gånger i veckan, på torsdagar och söndagar.
  • Med start 9 juni kommer sträckan Stockholm – Dublin att trafikeras två gånger i veckan, på måndagar och fredagar.
  • Med start 10 juni kommer sträckan Stockholm – Zagreb kommer att trafikeras en gång i veckan, på lördagar och två gånger i veckan från och med 18 juni, på tisdagar och lördagar.