I Istriens största stad Pula väntar en härlig mix av kroatiskt vardagsliv, historiska byggnader och kristallklart vatten. När det kommer till maten erbjuder Istrien flera gastronomiska höjdpunkter – närheten till Italien gör sig påmind i både pastan, pizzan och glassen. Dessutom är Istriens skogar några av Europas främsta fyndplatser av tryffel.

När du reser med Apollo till Istrien bor du på hotell på Verudela-halvön cirka fem kilometer söder om Pula. Här ligger hotellen inbäddade i skuggande pinjeskog och klippor eller klapperstensstränder längs kusten.Halvön domineras av skuggande pinjeskog, klapperstensstränder och klippor. Här erbjuds två hotell.

Poreč har på senare år blivit Istriens största turistresmål och lockar med grönskande omgivningar, charmigt centrum och flera pinjeklädda vikar med kristallklart vatten. Porečs medeltida gamla stadskärna är vykortsvacker med smala kullerstensgränder och de flesta byggnader är i original. I trakterna kring Poreč vimlar det av vingårdar och skogarna här är en av Europas främsta fyndplatser av tryffel. Apollos hotell i Poreč ligger norr och söder om gamla stan, och här går en fin strandpromenad som följer kustens vikar och skogsbeklädda halvöar. Här erbjuds fem hotell.

En semester i Rovinj bjuder på fantastiska smakupplevelser, bad i härligt klart vatten och storslagen natur. Här kan du spendera dagarna på klipporna i gamla stan eller längs stränderna i söder. En resa till Rovinj i Istrien erbjuder på både historiska inslag och storslagen natur. Rovinj är en av Istriens charmigaste kuststäder och de kullerstensklädda gatorna och gränderna är trånga, byggnaderna färgglada och badplattformarna många. Att Rovinj tillhört både Italien och Österrike märks på flera sätt, exempelvis är gatskyltarna både på kroatiska och italienska. Flera av Apollos hotell i Rovinj ligger i lugna och grönskande omgivningar, strax söder om centrala Rovinj. Här erbjuds fem hotell.

Apollo erbjuder sedan tidigare resor till Makarska rivieran, Podgora, Tucepi, Brac med orterna Bol och Supertar, Hvar, Split, Dubrovnik, Cavtat och Mlini.