Gone Camping leds av den rutinerade programledaren Martin Örnroth och är idag ett av Sveriges största reseprogram. Med över 30 program i ryggen som visats för över en miljon tittare, laddar nu Gone Camping för den nya säsongen.

-Resor handlar om drömmar och alla drömmar behöver bränsle för att utvecklas. Det tror jag är det vinnande receptet för Gone Campings popularitet, säger Martin Örnroth. Och bränsle för semesterdrömmarna lär man få när årets säsong drar igång med högt tempo som tar oss med från Sveriges högsta topp till långt ner i underjorden, från vildmark till Venedigs kanaler och genom tågrån i Vilda Västern till tryffeljakt i Istrien.

Gone Camping är ett samarbete mellan SCR Svensk Camping och Husvagnsbranschens Riksförbund och produceras av Silverbullet Film. Gone Camping är ett helhetskoncept som även omfattar ett resemagasin med en upplaga på 425 000 exemplar samt en app som ger användaren tillgång till alla reseprogram direkt i mobilen. Programmen textas på engelska och tyska för internationella målgrupper.

Resmål i årets säsong

Kebnekaise, Nikkaluokta, Kiruna, Amsterdam, Gouda, Kinderdijk, Piran, Škocjan, Bled, Kranjska Gora, High Chaparral, Isaberg, Stryn, Geirangerfjorden, Besseggen, Halmstad, Varberg, Vemdalen, Sundsvall, Bryssel, Brügge, Krk, Istrien, Rovinj, Arjeplog, Ammarnäs, Korallgrottan, Venedig, Dolomiterna, Gardasjön, Valpolicella, Landskrona, Åhus, Kjugekull

Gone Camping visas på Camping.se och på TV8. Premiär för fjärde säsongen den 17:e april 17.05 i TV8.